icon-phone 389 71 231 022

Потпеш, рај на охридската ривиера!

Потпеш, рај на охридската ривиера!

Потпеш, рај на охридската ривиера!

Плажа

Во недопрената природа кај Канео во неповторлив амбиент се наоѓа плажата Потпеш, Плажата е како на филм, нереално убава и сплотена со природниот амбиент.

повеќе

Ресторан

Неповторлив амбиент за вистинско уживање! На најубавото место во градов плажа ресторан „Потпеш“ каде што езерото ви е на дланка

повеќе

Пицерија

Пробајте ги највкусните пици на најубавата плажа на Охридското крајбрежје.


повеќе

Нашите специјалитети

повеќе

Коктели

Повеке

© 2014 Плажа ресторан потпеш